… teveel betalen als het voor minder kan?

dtptogo: is een online platvorm waar je als zzp’r, ondernemer (klein of groot), marketeer of communicatie professional snel kan kiezen uit een product wat je wil laten vormgeven en direct ziet wat het kost. Op basis van het togo principe, je kiest je product, voegt opties toe en je rekent af of je betaald binnen 8 dagen. Meer is het niet. Een online platvorm waar je snel je vormgeving van je flyer, folder, brochure, je winkelmateriaal, posters of businesscard en meer… kan bestellen. Tegen een scherpe prijs, zonder offerte, direct besteld. 

4 stappen

Alles is er opgericht om kosten te besparen. En dat zie je terug in de prijs. dtptogo is een platvorm waar je binnen 4 stappen je opdracht voor vormgeving plaatst zonder gedoe. Een platvorm gebouwd vanuit de gedachte dat het anders en makkelijker kan.

Niet zelf ontwerpen

Een online platvorm waar je niet zelf aan een template hoeft te sleutelen om je Businesscards vorm te geven, of een flyer op A5 formaat. Wij vinden dat dit anders kan, effectiever, sneller en persoonlijker. Waar je als klant gewoon kan inbellen als je vragen hebt over je bestelling, waar je direct invloed hebt op de planning en prijs. Natuurlijk werken we met basisprijzen en werken we met opties die uiteindelijk de levertijd en prijs bepalen.

Web & cloud based

Er wordt uitsluitend samengewerkt met de modernste software van adobe Creative cloud. We zitten niet in een duur pand, we hebben geen dure auto’s, geen accountmanagers, geen art-directors, hebben geen onnodig e-mailverkeer. Om het je helemaal makkelijk te maken kan je naast het bestellen van je product wat door ons wordt vormgegeven ook je print en drukwerk direct online bestellen. Super handig, tijd en kostenbesparend. Dit doen we ook nog eens tegen een concurrerende prijs. We love to design and to print.

Omdat…

… wij het leuk vinden wat we doen, we love to design & to service
… wij het even anders doen dan anderen en jij daar van profiteert
… wij het niet meer van deze tijd vinden dat je teveel moet betalen voor de opmaak van bijvoorbeeld een flyer, folder, brochure of een businesscard

Daarom dus… voor de zzp’r, ondernemers (klein of groot), de winkels en bedrijven die een smal marketing budget hebben, maar toch professioneel voor de dag willen komen. Dat kan dus nu met dtptogo! Bij dtptogo houden we van duidelijkheid en deals waar jij blij van wordt.

Welkom!

Wie dan?

We zijn een klein, flexibel, actief en creatief team van ontwerpers en drukmakers. Door onze passie voor design en print leveren we professionele grafische vormgeving en drukwerk. En dat doen we al zo’n 15 jaar vanuit het ondernemerschap en daarvoor voor verschillende werkgevers. Ons team bestaat uit 2 ontwerpers, 1 drukmaker en een programmeur. En nog even voor de beeldvorming: alle creaties, ontwerpen, designs en drukwerk worden in Nederland gemaakt en geproduceerd.